Binnen raamdecoratie | Buiten zonwering | Horren | Rolluiken | Verandaserrano

Raamhorren
| Hordeuren


Raamhorren

Ons leveringsprogramma horren voorziet in een oplossing voor elke toepassing, allen van hoogwaardige kwaliteit aluminium. Onderstaand de verschillende raamhorren met hun belangrijkste eigenschappen.

 
 Voorzethor
, een low-budget solide hor samengesteld uit dikwandig aluminium extrusie-profiel.
De 3,5 cm brede profielen zijn middels zware hoekstukken in elkaar gemonteerd.
Deze hor is standaard leverbaar in de profielkleuren Aluminium, Wit ( RAL 9010 ) en Crème ( RAL 9001 ) en Donkerbruin ( RAL 8019 ) en is zowel binnen als buiten te monteren. Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.
Het voorzethor is zowel met scharnieren als met kliksysteem te monteren. 
 


Draaikiep hor
, een speciaal voor toepassing in draaikiep ramen ontwikkeld hor.
Deze hor wordt exact op maat geproduceerd. De montage is simpel; raam open, inklikken..................klaar.
Het raam kan vervolgens gewoon dicht met het hor er in, u hoeft het hor er niet steeds uit te halen.
Deze hor is samengesteld uit 34 mm breed dikwandig aluminium extrusie-profiel. De hoeken zijn inwendig voorzien van speciale verstevingingshoeken waarbij het profiel in verstek gezaagd is.
Deze hor is eveneens zowel binnen als buiten te monteren en is leverbaar in de kleuren Aluminium, Wit ( RAL 9010 ), Verkeerswit ( RAL 9016 ), Crème-wit ( RAL 9001 ), Donkergroen ( RAL 6009 ), Donkerbruin ( RAL 8019 ), Antraciet ( RAL 7021 ) en Donkerblauw ( RAL 5011 ). Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.


Naar begin
 
 

Raamrolhor Basic
, een oerdegelijk raamrolhor.
Deze rolhor is uitvoerig getest en behoort tot de top in de markt. De dikwandige aluminium extrusieprofielen
zijn voorzien van een gecoate laklaag.
De extra zwaar uitgevoerde as ( tegen doorhangen ) en de extra sterke RVS-veer zorgen voor een maximale gaasspanning. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig. Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar.
Standaard leverbaar in de kleur Wit ( RAL 9010 ), Crème-wit ( RAL 9001 ), Zilvergrijs ( RAL 9006 ) en Donkerbruin ( RAL 8019 ). Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.


Naar begin
 
 Raamrolhor Rondo, met zijn ronde cassette het paradepaardje in ons raamhorren-assortiment.
Deze rolhor is uitvoerig getest en behoort tot de top in de markt.
De dikwandige aluminium extrusieprofielen zijn voorzien van een gecoate laklaag. De extra zwaar uitgevoerde as ( tegen doorhangen ) en de extra sterke RVS-veer zorgen voor een maximale gaasspanning. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig.
Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar.
Standaard leverbaar in de kleur Crème-wit ( RAL 9001 ). Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk. 
Naar begin


Hordeuren

Ook in hordeuren kunnen wij voor vrijwel elke toepassing een oplossing bieden. Ook deze horren zijn van een
toonaangevende kwaliteit.
Ons leveringsprogramma hordeuren bestaat uit :
 
 


Vaste hordeur
, een vaste scharnierende hordeur.
Opgebouwd uit zwaar uitgevoerde aluminium extrusieprofielen met in scharnieren weggewerkte automatische veersluiting welke niet zichtbaar is.
Deze hordeur is zowel binnen als buiten te gebruiken. De profielen zijn standaard afgeschuind en modern vormgegeven.
Standaard leverbaar in de kleuren Aluminium, Wit ( RAL 9010 ) en Crème-wit ( RAL 9001 ) en Donkerbruin ( RAL 8019 ). Houtnerf structuur en andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.
Naar begin
 Rolhordeur Basic
, de oerdegelijke rolhordeur.
Deze rolhordeur is uitvoerig getest en behoort tot de top in de markt. De dikwandige aluminium extrusieprofielen zijn voorzien van een gecoate laklaag. De extra zwaar uitgevoerde as ( tegen doorhangen ) en de extra sterke RVS-veer zorgen voor een maximale gaasspanning. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig. Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar. Standaard leverbaar in de kleuren Wit ( RAL 9010 ), Crème-wit ( RAL 9001 ), Zilvergrijs ( RAL 9006 ) en Donkerbruin ( RAL 8019 ). Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.

Naar begin
 
 


Rolhordeur Rondo
, met zijn ronde cassette het paradepaardje in ons rolhordeuren-assortiment.
Deze rolhordeur is uitvoerig getest en behoort tot de top in de markt. De dikwandige aluminium extrusieprofielen zijn voorzien van een dubbel gecoate laklaag. De extra zwaar uitgevoerde as ( tegen doorhangen ) en de extra sterke RVS-veer zorgen voor een maximale gaasspanning. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig.
Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar. Standard leverbaar in de kleur Crème-wit ( RAL 9001 ). Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.
Naar begin
 
 


Dubbele Rolhordeur Basic
, is een z.g. " 2 systemen in 1 geleider "- systeem waarbij er links en rechts een Basic rolhordeur geplaatst wordt die met een middensluiting tegen elkaar sluiten. Speciaal voor grote deurafmetingen ( dubbele openslaande deuren e.d. ). Deze topper in de markt is gemaakt van dikwandige aluminium extrusieprofielen welke zijn voorzien van een dubbel gecoate laklaag. De extra zwaar uitgevoerde as ( tegen doorhangen ) en de extra sterke RVS-veer zorgen voor een maximale gaasspanning. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig. Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar.
Leverbaar in de kleuren Wit ( RAL 9010 ), Crème-wit ( RAL 9001 ), Zilvergrijs ( RAL 9006 ) en Donkerbruin ( RAL 8019 ). Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.
Naar begin
 
 


Schuifhordeur
, een oerdegelijke schuifhordeur voor de grotere deuropeningen.
Deze hordeur is uitvoerig getest en behoort tot de top in de markt. De dikwandige aluminium extrusieprofielen zijn voorzien van een gecoate laklaag. De deur is voorzien van glijnokken en schuift zowel boven als beneden in een geleiderrail. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig. Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar.
Standaard leverbaar in de kleuren Aluminium, Wit ( RAL 9010 ), Crème-wit ( RAL 9001 ) en Donkerbruin ( RAL 8019 ).
Houtnerf structuur en andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.
Naar begin
 
 
 


Plissé Hordeur, de extra decoratieve dimensie voor een hordeur welke intussen een enorme populariteit geniet. Het paradepaardje in ons horren-assortiment.
Het horgaas van dit sublieme kwaliteitsproduct rolt niet op maar vouwt op. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet automatisch terug.
Een extra stukje veiligheid voor o.a. kinderen. Door de stabilisatiekoorden blijft de treklijst altijd evenwijdig.
De dikwandige aluminium extrusieprofielen zijn voorzien van een gecoate laklaag. Het horrengaas is mot-, rot-, en schimmelvrij en waterbestendig. Dit systeem is weer en windbestendig en is derhalve zowel binnen als buiten toepasbaar. Standaard leverbaar in de kleur Gebroken Wit. Andere RAL-kleuren zijn tegen meerprijs mogelijk.
De plissé hordeur is zowel in enkele als dubbele uitvoering leverbaar, waardoor een breedte van max. 260 cm. bereikt kan worden. 
Naar begin